HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Kimi Mättias Lutz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Kimi Mättias Lutz   Pént. Okt. 28, 2011 7:05 pm

Kimi Mättias Lutz
Karakter teljes neve: Kimi Mättias Lutz
Becenév: Kimi, Kim
Faj: Ember
Nem: Férfi
Kor: 19 év
Születés helye és ideje: Alaszka, Juneau, 1992. December 7.
Foglalkozás: Egyetemista, joghallgató

***
Apa: Dr. Lewis Peter Lutz, 42 éves, ügyvéd. Kapcsolata kiegyensúlyozott, megbízható. Büszke fiára.
Anya: Dr. Hilja Lutz, szül. Hilja Nieminen. 40 éves, egy egyetemen tanít büntetőjogot és római jogot a hallgatóknak. Nem mellesleg saját fiát is tanítja. Kapcsolatuk bensőséges, igazi anya-fia kapcsolat, míg az egyetemen természetesen tartják a távolságot.
Testvérek:
Laila Katherina Lutz: 17 éves, tanuló. Kim egyszerűen imádja Laila-t, legjobb barátjának tekinti és viszont. Néha összekapnak, de kapcsolatuk ennek ellenére is bensőséges, igazi testvérkapcsolat.
Lilian Jasmin Lutz: 1,5 hónapos kisbaba, Kimi nagyon szereti, bár egyelőre nem sok mindent tud kezdeni kishúgával, de alig várja, hogy nagyobb legyen, és közös programokat szervezzen vele. Büszke rá és nagyon szereti Liliant.

Egyéb hozzátartozók:

Nicole Bennington, 17 éves – Kimi távolabbi rokona, Laila legjobb barátnője. Kapcsolata Kimivel nem mérvadó, ritkán beszélgetnek, nincs közös témájuk.
Tom Evans, 19 éves, - Kimi legjobb barátja, szigorúan Laila után. Kiskoruk óta legjobb barátok és bizalmasok. Tom imád focizni és reméli, egyszer hivatásos focista lehet belőle.

***Kimi Mättias Lutz néven születtem, 1992-ben, Alaszkában. Édesanyám, Hilja, édesapám Lewis, van két testvérem, Laila és Lilian. (A család további tagja Desire, Laila kutyája, őt nem emelném ki különösebben.) Idáig az Alaszkai Egyetemen voltam joghallgató, azonban ahogy elköltöztünk, itt, Erdélyben folytatom jogi tanulmányaimat, és remélem, hogy egyszer az egyik legjobb ügyvéd lehetek.
Ha már erről van szó, a büntetőjog érdekel, így nem kizárt, hogy ezen a területen szeretnék majd később elhelyezkedni, de még van három évem, így ezek egyelőre csak tervek. Anyukám jogot tanít, ő az egyik tanárom. Ezért ciki, ha nem teljesítek jól egy vizsgán, mert ő értesül róla először.
Apukámról is mesélnék néhány szóban azért. Ő ügyvéd, nála töltöm a gyakorlatokat és keményen fog azért. De azért értékelem, hogy jót akar nekem.
Két lánytestvérem van. A kisebbik Lilian Jasmin, vagy, ahogy többnyire hívjuk Jas vagy Jassy, másfél hónapos. A szüleink nem olyan régen fogadták örökbe.
Nagyobb lánytestvérem, Laila. Ő tizenhét éves és azt kell mondanom, hogy a szívem csücske. Büszke vagyok rá, mert szorgalmas és kitartó lány. Igazából miatta kerültem ide Erdélybe. Komoly balesete volt Alaszkában. Egy ittas sofőr miatt négy autó ütközött és Laila-ék autója került a csomópontba, az összes autó az övéket törte. Kilenc utasból ketten élték túl. A húgom (szerencsére!) és a baleset okozója.
Laila húgom szerelme, Noel, is ott halt meg. Noel-t egyébként nagyon kedveltem. Igazán jó barátoknak mondhattam magunkat. Igazán sajnálom, hogy meghalt. Ekkor javasolt a pszichológus környezetváltozást, így meg sem álltunk Erdélyig. Előtte Alaszkában éltünk végig, a testvéreim is, és én is ott születtem.
Oda jártam óvodába is, illetve Alaszkában végeztük el Laila-val a középiskolát, csak ő két évvel alattam tanult, de ugyanabban a gimnáziumban. Egyébként sok mindenben hasonlítunk, még ha külsőre nem is annyira, de a hobbink részben azonos.
Kiskorunk óta táncolunk versenyszerűen. Eleinte komolyabb táncokkal foglalkoztunk, mostanra vegyesen, modern táncokkal is vegyítve. Én, ha nem táncolok, és éppen nem is tanulok, szívesen hódolok egyik kedvenc sportomnak, az autóversenyzésnek. Szívesen rallyzom és go-cartozom, és úgy hírlik, itt Erdélyben elég sok a jó pálya, így a szomorkás költözésnek azért van jó oldala is, legalább is én igyekszem azt is meglátni.
Így most itt vagyok Erdélyben, igyekszem segíteni a húgomnak, az új egyetemen jól teljesíteni és úgy általában jól venni az akadályokat. Remélem, összejön. És bízom abba is, találkozom egy csinos, okos lánnyal. Mostanában valahogy nem volt szerencsém. Aki csinos volt, azok általában buták voltak, míg akikkel kevésbé szimpatizáltam külsőre, azoknak az eszük volt helyén, de mind foglalt volt és bár páran feldobták, hogy szakítanának értem, de én nem megyek bele az ilyen játékokba.
Persze, voltak barátnőim el-elvétve, néhány hosszabb kapcsolat, mint például Mina, akivel négy hónapja szakítottunk és előtte másfél évig voltunk együtt, vagy ő előtte Lilja, akivel négy csodálatos évet töltöttünk el együtt. De sajnos, ő elköltözött Franciaországba, és a távkapcsolat már nem működött. Azonban remélem, hogy itt, Erdélyben, szerencsém lesz, hiszen az a szóbeszéd járja, hogy a helyi lányok kifejezetten szépek és még az eszük is a helyén. Már kíváncsian várom!
***


Amiket szeret: Szeretek olvasni, tanulni, táncolni, rallyzni, go-cartozni és ha van rá mód, snowboardozni. Mint látni, szívesen sportolok szabadidőmben. Ha van rá lehetőség, szívesen mászok sziklát, vagy ha arra nincs, akkor a falmászás is nagy kedvencem, de örömmel jéghokizom. Persze én is fiatal vagyok, szóval egyértelmű, hogy szeretek bulizni, a haverokkal lógni, és ami a legfontosabb: imádom a tesóimat!

Amiket utál: Nem szeretem a bogarakat, bár nem félek tőlük. Utálok rosszul csinálni valamit, vagy feleslegesen dolgozni. Nem szeretem, ha valaki okoskodik, és öntelt. Nem szeretem azt sem, ha a moziban a film vége előtt pár perccel megy el az áram. Volt rá példa és szerintem lett pár ősz hajszálam. És persze én is utálom az olyan alapvető emberi aljasságokat, mint a hazugság vagy kétszínség.

Jellem: Kimi érett, komoly fiatal srác, aki azért szeret néha őrültségeket csinálni. Felelősségteljesen gondolkodik, és remek észjárása miatt kifejezetten ajánlották neki az ügyvédi pályát. Szeret tanulni, szorgalmas, becsületes, megbízható srác, aki él-hal a testvéreiért (és viszont). Nagyon ritkán szétszórt és néha megengedi magának, hogy komolytalankodjon, de azért a józan eszét többnyire megőrzi. Ritkán nevet, és a látszat ellenére, egy vidám, kiegyensúlyozott személyiség, aki szereti a kihívásokat, szeret versengeni, száguldozni, és csak úgy kikapcsolódásból is autót szerelni. Személyisége ilyen formán megtévesztő, hiszen egyik pillanatban öltönyben ül a tárgyalóteremben, komolyan lapozgatva a jegyzőkönyvet, míg a másikban védőruhában és bukósisakban száguld végig egy versenypályán. Ehhez hozzátartozik, hogy szeret nyerni, sőt! Kifejezetten szerencsés és győztes típus, aki, mint a legtöbb ember, nem szeret veszteni vagy rosszul teljesíteni. Kifejezetten maximalista, precíz és néha hajlamos elveszni a részletekben. Kifejezetten nyugodt, higgadt személyiség, aki ritkán idegeskedik. Többnyire csendes, de kegyetlenül őszinte és nem igazán szépíti a dolgokat, ha az igazságról van szó.

Külső: Kimi 185 cm magas, olyan 75 kg körül lehet, bár többnyire csak versenyen mérik, mert otthon sosem figyeli a súlyát. Hófehér, érzékeny bőre van, szőke, rövid, egyenes haja és világoskék szeme. Ritkán látni azt, hogy mosolyog.
Öltözete többnyire világos, egyszerű színekből áll. Érzékeny szeme és bőre miatt gyakran visel sapkát és/vagy napszemüveget. Van tetoválása a karján, nem is egy. Egy mosolygó napocska, ami Laila miatt került rá és egy nonfiguratív minta a jobb karján. Ez csak szimplán megtetszett neki és felvarratta, minden különösebb mondanivaló nélkül.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kimi Mättias Lutz   Pént. Okt. 28, 2011 9:36 pm

Tetszetős előtörténetet hoztál össze, elfogadva! Mielőtt játszani mennél ne felejt el avatárt foglalni (:
U.I. Sok sikert a csajokkal Wink Razz
Vissza az elejére Go down
 

Kimi Mättias Lutz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-