HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Kurt Candell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Kurt Candell   Pént. Jún. 24, 2011 8:16 pm

Karakterkép:
Általános adatok:


Karakter teljes neve: Kurt Candell
Becenév: Kurt
Faj: Defenzor
Nem: Férfi
Kor: 23
Születés helye és ideje: 1988. december. 22. Chicago
Foglalkozás: A vadászatnak szenteli minden idejét emellett esténként bárpultosként dolgozik egy helyi szórakozó helyen.


Család:


Apa: Mark Candell, 44 éves. Tudomása szerint feleségével együtt letelepedtek és létrehoztak egy alapítványt, amellyel az emberek figyelmét próbálják felhívni a környezetszennyezés ellen. A viszonyuk harmonikus a mai napig, Kurt példaképének tekinti.
Anya: Marion Candell, 40 éves. Tudomása szerint férjével együtt letelepedtek és létrehoztak egy alapítványt, amellyel az emberek figyelmét próbálják felhívni a környezetszennyezés ellen. Gyakoriak a viták csakis azért, mert Marion nem képes elfogadni fia már felnőtt férfi és jobb szeretné, ha velük együtt küzdene a vérszívókkal.
Testvérek: -

Egyéb hozzátartozók:
Marija keresztanya, 38 éves. Hastáncos nőként keresi kenyerét. Kurt szereti, mert a nehéz időkben mellette állt és nem mellékesen Ő húzta ki a szeszfüggőségéből.
- Egykori szeretője, Hanna. 24 éves. Foglalkozása ismeretlen. Mély sebet hagyott Kurtben azzal, hogy elhagyta.Előtörténet:

Chichagoban, a Szelek városában születtem 23 évvel ezelőtt. Anyám, Marion régóta várt rám mondhatni a gimi első felétől mikor megismerte apámat, Markot. Még számomra is meglepő, sőt hihetetlennek tűnik, hogy képesek ennyi éven át kitartani és töretlenül szeretni a másikat. Talán ez az eltökélt hippi gondolkodásmódjuk teszi. Igen, bizony. Hippinek vallották magukat és úgy is éltek. Védték a környezetet, békét hirdettek, vegetáriánus életmódot folytattak. Mindenféle színes, össze nem illő maskarákba bújtak és bújtattak engem is nehogy kitűnjek, közülük bár becsülöm bennük, amikor 4 éves létemre kikérték a véleményem a citromságra kis gatyámhoz feladhatják-e a szívárny színű pólót. Furcsa, de kiegyensúlyozott családként éldegéltünk a lakókocsinkban, amivel jártuk az országot hátha megtaláljuk végre azt a helyzet, amit tényleg az otthonunknak bírunk tekinteni. Még nem említtettem ugyan, de defenzor vér csörgedezik az ereimben pontosan úgy, mint a szüleimében. Arra tanítottak a vámpírok az ellengéseink, a rossz, a gonosz megtestesítősei. Ennek fényében hamar neki akartam látni, elsajátítani miképpen lehet a vérszívókat végleg a halálba taszítani. Nehezebb feladatnak bizonyult, mint gondoltam a legelején. Akkor még kalandnak tűnt, bátor tettnek és nem is sejtettem mekkora érzelmi teher ez. Hisz, ha vámpír, ha nem gyilkossá válsz. Azt gondoltam előbb, utóbb majd érzéketlenné válok ezen a téren és könnyű szerrel végezhetem ki a vámpírokat mégse így lett. Főleg miután kikerültem a családi fészekből. Európába utaztam remélvén végre megismerhetem a felmenőimet. A végtelennek tűnő utazásaim során volt szerencsém belebotlani néhány rendesebbnek tűnő vámpír nőbe pontosabban kettőbe. Betekintést kaphattam az Ő világukba pár csekély testi szolgáltatást fejében. Visszagondolva bűnösnek kéne éreznem magam, de értelmetlen lenne ezen tépelődni. A pusztán testiségre alapuló kapcsolatok hamar elvesztik a jelentőségüket.
20 éves múltam mikor végre nyomára bukkantam az első, élő és viruló keresztszülőmre, Bulgáriában. Mielőtt nagyon belefolynánk, a részletekbe had ejtsek pár szót az ottani körülményekről. Irdatlanul mocskos és szegény. Nem sok részét láttam, de épp elegendő volt egy életre, hogy örökre megutáltassa velem magát az ország. Az emberek is furcsák, tekintve, hogy egy kukkot sem értettem a mondanivalójukból hiába lapoztam fel az idegen nyelvi szótárat az érkezésem előtt. A bőrszínük is sötét szemükkel, hajukkal együtt. Visszatérve Marijára. Szerencsére beszélte az angolt legalábbis alap szinten. Felvilágosított a többi, vérszerinti rokonom tovább állt a folytonos lopások és a maffia végett. Mondhatni nagyot csalódtam főleg, hogy ennyit güriztem végül pedig jóformán semmit sem értem el. Pár nap elteltével haza készültem egyenesen az újvilágba, de a tervem ismét kudarca fulladt a saját felelőtlen viselkedésem miatt. Arra jutottam, ha már megtettem ekkora utat miért ne nézzek szét? Marija kezembe nyomott egy térképet, amin piros x-el jelölte az olyan településeket, amelyektől óva intett. Sosem szerettem behatárolva élni mégse kockáztattam értesülve az ország rossz híréről. Szofijában kerestem kalandot azonban életem egyik legrosszabb döntését hoztam akkor. Megvakított egy nő szépsége, ártatlansága. Védekezésül felhoznám hónapok óta a nemi életem a nullára csökkent. Szóval együtt voltunk, többször is majd Ámor átkozott nyila is betalált egyenesen a szívembe. Eszemben sem volt elhagyni az országot, a szerelmemet, Hannát.
22 évesen teljes lázban égtem. Hanna a közös gyermekünket várta. Már megvolt mindenünk, házunk biztonságos környéken, kocsink, állásunk csupán a kis lurkó hiányzott. Páratlanul boldognak éreztem magam mindaddig, míg ez az egész szerte nem foszlott. Mariját látogattam és pár éjszakát nála töltöttem. Hazaérve egy levelet találtam az ajtóra tűzve ezzel a tartalommal:
„ Kurt
Tudom össze vagy zavarodva és nem érted miért tűntem el. Először is kérlek, ne haragudj rám, amiért szó nélkül távoztam. Míg te távol voltál megismerkedtem valakivel. Ez a valaki egész egyszerűen elrabolta a szívem. Nem tudom, hogyan történt. Eddig Téged szerettelek, a mindenem voltál és most is az vagy mégis máshoz húz a szívem. Arcátlanul becsaptalak és örökké gyűlölni fogom magam azért, amit veled tettem. Kérlek, értsd meg ez az egy választásom volt a boldogsághoz! Ha szeretsz, nem keresel és elfelejtesz, majd tovább lépsz. Képes vagy rá, mindannyian képesek vagyunk rá. A közös gyermekünket nem hozom a világra, mert jobbat érdemel pont, mint te. Rám az örök élet vár, ha érted mire gondolok.
Sosem feledlek
Hanna”
Apró szilánkokra törtem. Mindenem elúszott. Kilátástalan helyzetemben az alkoholba temetkeztem. Egy év múltán sikerült talpra állnom és eldöntöttem végre azt fogom tenni, amire gyermekkorom óta neveltek. Végzek az összes vérszívóval. Bulgáriában nem próbálkoztam inkább új terepen akartam tesztelni a képességeim ezért felkerekedtem, hogy Erdélyt meghódítsam.
Jellemzés:

Amiket szeret: gitár, ének, zongora, modellezés, fotózás, eső, nők, régi idők autói, bőrcuccok, jó könyvek, hajóutak, vonaton való utazás, koncertek, tűz, erdő.

Amiket utál: vámpírok, megszabják mit tegyen, hazugság, spenót, hal

Jellem:
Leginkább a lazaság jellemzi. Közvetlen és nyitott mindenkivel. Persze ez nem azt jelenti, hogy kitálalja a legkisebb lelki bajait az első szembejövő ismerős arcnak.
Fontos neki az őszinteség, mert úgy gondolja, ha Ő már ezt képes megtenni más se hazugságok mögé rejtőzzön. Szereti a halandóságát, azt, hogy van valami, ami hajtja az új felé. Mármint az ideje véges és pont ezért akar a lehető legtöbbet megtapasztalni az életből. Rosszból, jóból egyaránt. Céltudatos, határozott és független egyéniség. Nem bír leragadni egy helyen még, ha néhány ripityára tört szívet hagy maga után. Ez sem elég mérvadó a maradásra. Életcéljának tekinti adni valamit az emberiségnek. Itt maradandó dologra kell, gondol, olyasmire, amiben más örömét lelheti, vigaszt nyújthat nehéz pillanatokban. Nincsenek nagyra törő álmai, se hős, se szent nem akar lenni.
Higgadt, optimista és reális gondolkodású. Humoros, néha már piszkálódó. Érzékeny lelkivilágú. Könnyen megbántható, ám ezt sosem mutatja. Művészetekre fogékony imádja a kreatív, színes dolgokat.


Külső: Nem égimeszelő, de alacsonynak sem mondható 177 centiméteres magasságával. Vékony alkatú volt mindig is. Teste azonban kellően kidolgozott. Haja színe középbarna bár szőke, fekete, sőt a kakastaréjos frizurájának korszakán még a rikító rózsaszínt is bevállalta. Általában arca sima maximum borostás a nagyobb arcszőrzetet hanyagolni szokta. Szeme talán a legfeltűnőbb, ha rápillantunk. Gyönyörű kék színben játszik hol sötétebb, hol világosabb árnyalatban. Azt állítják elég belenézni és úgy érzed elsodródtál az érzelmek tengerébe, amelyből kitörni abban a pillanatban lehetetlenségnek tűnik. Öltözködése egyszerű mégis divatos. Kedveli a fekte, szürke, fehér és kék színeket. Bal alkarján tetoválás.
Vissza az elejére Go down
Chantal B. LaFond

• Alpha Fidelis vámpír •

• Alpha Fidelis vámpír •
avatar

:: Avataron : Emma Watson
:: Hozzászólások száma : 136
:: Csatlakoztam : 2011. May. 03.
:: Tartózkodási hely : Erdély

TémanyitásTárgy: Re: Kurt Candell   Szomb. Jún. 25, 2011 9:24 pm

Üdvözöllek nálunk, Kurt!

Szép, kerek előtörténetet hoztál, elfogadom.
A színedet csak később kapod meg, ha Zoya megérkezik, de játszani már mehetsz most is.

Kellemes időtöltést a fórumon!

• • • ○ • ○ • ○ • • •I may be a twin but I'm one of a kind.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Kurt Candell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-