HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Leona Lakheszisz Stryder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Leona Lakheszisz Stryder    Pént. Feb. 18, 2011 9:25 pm

Karakterkép:Általános adatok:


Karakter teljes neve: Leona Lakheszisz Stryder
Becenév: Heszisz, Lakhi, Barbie
Faj: Ember
Nem: Nő
Kor: 18
Születés helye és ideje: Erdély, 1993. Szeptember 23.
Foglalkozás: Tanuló


Család:


Apa:Thomas Stryder, 57 éves lenne, újságíró a viszonyunk jó volt amíg élt, még kislány koromban halt meg
Anya:Eloise Wermon, 59 éves lenne, takarítónő volt, meghalt, rá sajnos nem emlékszem.
Testvérek: Camilla, 26, biológus, jó a viszonyunk.
Simon Stryder, 18 éves, tanuló, nagyon jó kapcsolatban vagyunk, bár vannak összezörrenések.

Egyéb hozzátartozók:
-


Előtörténet:
1993-ban, egy nyár végi hónapban láttam meg a napvilágot, alig egy perc választott el attól hogy nem 24.-e lett a 23-ból. Simonnal majdnem egyszerre érkeztünk, csak neki pár perccel korábban sikerült kibújnia e világra. Nagyon jó a viszonyunk, ő mindig védelmez engem, bár elég sokat veszekszünk és versengünk, plusz van egy idősebb nővérem aki szintén óv, véd, Camillának hívják őt. Simon-al mindig felnéztünk rá, sokat tett értünk, igazából anyu is és apu is ő volt. Sajnos anyu belehalt a mi születésünkbe, így én őt nem ismerhettem meg, mindig is irigykedtem emiatt Cam-ra, ő hozzá tudott bújni, meg tudta vigasztalni, sajnos nekünk ez elmaradt, de tudom, hogy nővérünk mindent meg tesz értünk. Apu újságíró volt a helyi lapnál, miután anyut elvesztettünk, mindent megpróbált megtenni értünk, de ha Camilla nem lett volna, nem tudom mire jutott volna, hiszen vannak dolgok amikhez a férfiak nem értenek, akár mennyire is akarnak, ezeket vállalta fel a testvérem. Apu éjjel-nappal dolgozott, hogy el tudjon tartani minket, szinte sosem láttam, és emiatt szomorú és mérges voltam rá. Akkor még nem fogtam fel, hogy ha nem dolgozna, nem élhetnénk ebben a házban, akkor csak arra vágytam, hogy ha anyut elvesztettem, legalább apuval találkozzak néha. De csak a jó éjt puszik jutottak nekem, amitől még inkább dühös voltam. Emlékszem amikor reggel elment dolgozni épp ezen "veszekedtem" vele, és azt kiabáltam az arcába, hogy sosincs velem és ezért utálom. Cam azonnal a szobámba küldött, én pár óra múlva bűntudattal vártam, hogy lépjen be az ajtón, a nyakába ugorjak és azt mondjam nem gondoltam komolyan, hogy szeretem, és sosem lennék képes utálni őt. De hiába vártam nem akart jönni, elkeseredve kuporogtam az ajtó sarkában egész este, de az csak nem akart kinyílni. Cam-nak úgy kellett berángatnia az ágyba, egész éjszaka sírtam. Másnap reggel tudtuk meg, hogy aput is elvesztettük, és én nem kérhettem bocsánatot tőle, ez a bűntudat egész életem során el fog kísérni, utáltam magam miatta. Azután teljesen megváltozott az életünk, mivel Cam még nem volt 18, nem fogadhatott örökbe, nagyszüleink már nem éltek, így aztán kénytelenek voltunk árvaházba vonulni. A nevelők nagyon kedvesek voltak velünk, de mi már nem voltunk a régiek, nem játszott már pajkos mosoly a szánk sarkában, csak könnyek csillogtak a szemeinkben.
Három évvel később közölték, hogy egy igen gazdag család örökbe akar fogadni engem, azért csak engem mert a feleségnek nem lehet gyerek, igaz volt egy fiúk, akit Nathan-nek hívtak, de egy másik nőtől, aki meghalt. És ez a mostani felesége, egy barbi babára vágyott, pont mint én, a kék tekintetemmel, és szőke fürtjeimmel, mint egy valódi baba. Kétségbeesve kapaszkodtam Cam-ba és Simonba, emlékszem, hogy keservesen sírtam, aztán csak annyi rémlik, hogy az új otthonom felé tartok, az új családommal, ami egy egészen másik kontinensen, Amerikában volt.
Egész tűrhető életem volt náluk, mindent megkaptam, a legjobb ruhák, legjobb iskola, eléggé elkényeztettek, bár sosem éltem vissza velük, viszont a fiúk, Nate, ő folyton molesztálni akart ahogy egyre jobban felnőttem, a nevelőanyámnak azért nem meséltem, mert nem hitt volna nekem. Meg én sem mertem kinyitni a számat, Nate megfenyegetett, nem értettem miért ilyen velem, én sosem ártottam. Egyik alkalommal, már a ruhát tépte volna le rólam mikor megzavartak és egy hívás jött, hogy Camilla értem jön, el sem akartam hinni, azt hittem egy újabb trükk kedves "bátyámtól", de nem, Camilla eljött értem, és visszavitt, Romániába.
Ahogy beléptem a házba éreztem végre otthon vagyok, de hamar rá kellett jönnöm, hogy vagy én voltam, vagy ők, legalábbis Simon. Vele még többet veszekedtem, sőt néha még Cam-al is, nem akartak megérteni, de attól még hihetetlenül boldog vagyok, hogy végre köztük lehetek. A nézeteltéréseket valószínűleg az okozza, hogy engem.. egy kicsit elkényeztettek, de az élet sosem volt habos torta....
Most a helyi gimnáziumba fogok járni, és drámát szeretnék tanulni majd, imádom a színjátszást, értek is hozzá, valamint remekül ebszélek angolul, magyarul és románul is, de amerikai éveknek köszönhetően csak akcentussal.
Jellemzés:

Amiket szeret: szereti a nővérét, aki mindent megtett érte, szereti az bátyját, aki szinte oltalmazza, szereti a nevelőszüleit, szereti az éjszakát élvezni, szereti a vámpíros filmeket, könyveket, imád olvasni.

Amiket utál: Az első nevét, Leonát, ha jót akarsz nem hívsz így, akkor Nathan, folyton csak erőszakoskodik velem, utálom a telet, az esőt, az otromba embereket, ha nem adnak igazat nekem, utálja, hogy ő a legkisebb.

Jellem:
makacs, harcias, (Nathan-nek köszönhetően), nagy a szája, ami a szívén, az a száján, ezért sok baja volt már. Mivel ő a legkisebb sok dolga nem volt, mint tanulni, miután örökbe fogadták eléggé elkényeztették, de nem lett hisztis, csak bizonyos helyzetekben, viszont ha kell tudd felnőttesen viselkedni. Szőke haja miatt sokan elkönyvelik alapból buta, szőke libának, sőt néha még rá is játszik, de akik valóban ismerik, tudják, hogy milyen okos és művelt vagyok.

Külső: 169 cm magas, törékeny és karcsú testalkattal születtem, hófehér, majdnem áttetsző, porcelánbőr, amelyhez hosszú, szőke tincsek párosulnak, amit hol hullámosan, hol egyenesen hordok, tenger és égszínék keverék színű tekintettel lesz tökéletes. Szereti a divatos, szexi cuccokat, imád magassarkúban lófrálni, de ugyan néha rá jön, hogy sportosan öltözködjön.
Vissza az elejére Go down
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
avatar

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 824
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: :

TémanyitásTárgy: Re: Leona Lakheszisz Stryder    Pént. Feb. 18, 2011 9:39 pm

Üdvözöllek köztünk, Leona Lakheszisz Stryder!

Tetszett az előtörténeted! Smile
Mást nem is mondhatok, csak azt, hogy: Hajrá barbi, játékra fel! ELFOGADVA

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
 

Leona Lakheszisz Stryder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-