HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Alisa Yelena Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Alisa Yelena Davorov    Szer. Feb. 16, 2011 11:42 am

Karakterkép:


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Alisa Yelena Davorov
Becenév: Lisa, Lis, Lena
Faj: Ember
Nem:nő
Kor: 21
Születés helye és ideje: 1990. 03.10. Moszkva
Foglalkozás: jelenleg munka nélküli, alkalmi pincéredésből és táncolásból él


Család:


Apa:Sergey Davorov, 49 éves, a világ számára egyszerű könyvelő, de valójában az orosz maffia szerves részét alkotja;lányával való kapcsolata addig jó míg nem kerül előtérbe a táncolás
Anya:Yekaterina Davorov, 48 éves, évek óta elmegyógyintézetben kezelik
Testvérek:
Bátyja: Igor Draganov, meghalt gyerekként
Nővére: Zoya Iryna Davorov, 23 éves, egy éve nem látták egymást
Öccse: Alexey Davorov, 20 éves egyetemi hallgató, egy éve nem találkoztak, nem tartják a kapcsolatot
Egyéb hozzátartozók: -Előtörténet:

Moszkvában születtem egy szép kis családban, bár a végére ez már nem igazán illik, na de ne siessünk előre. Azt hiszem engem már gyermekkoromban sokkal jobban védtek, mint nővéremet, és titkoltak előttem dolgokat. Ezt már gyerekkoromban is éreztem, főleg akkor mikor boldogan szaladok a papához, majd ő megsimogatja a fejemet, végül kitessékel vagy a dada kezébe nyom, vagy ott az a másik eset is. Akkor is felvett, hogy majd át ad a dadának, és éreztem valamit a kabátja alatt, mikor rákérdeztem mi az, csak azt válaszolta, hogy játékszer, és majd este behozza nekem, de ahhoz most jól kell viselkednek. Vagy ott van az , amikor egy bácsi térdelt előtte, és látszott rajta, hogy nincs jól, de apám csak azt mondta, hogy elesett, majd újfent ki lettem tessékelve. Azóta persze már jól tudom, hogy mik voltak ezek a dolgok.
A testvéreimet egytől egyig szerettem, nagyon jól megvoltunk együtt. Ennél boldogabb gyermekkort nem is kívánok senkinek sem. De aztán egy pillanat alatt megváltozott minden, a bátyám meghalt egy állítólagos balesetben. Apámék hirtelen nyaralást szerveztek, de nem értettem, hogy ha nyaralni megyünk, akkor mért nem jöhetünk ide vissza, hiszen ez az otthonunk. De túl kicsi voltam, hogy bármit is megértsek, ők meg nagyok és jobban tudnak mindent. Azt sem értettem, hogy Natasából, hogy lettem hirtelen Alisa meg Yelena, de a fejembe verték, mert ha rosszat mondok, akkor elvették a babámat, és az orromra koppintottak. A babámat pedig nagyon szerettem, így oda figyeltem arra, amit mondok, ha kérdeztek.
Minden új lett körülöttem, még a dadám is. Ráadásul édesanyám már nem is foglalkozott velem. Telt múlt az idő, szépen cseperedtem, és kezdett kiforrni a saját személyiségem is. Már gyerekkoromban is szerettem táncolni, így szerencsére ezt folytathattam itt is, bár nem balettot, de végül is jobb volt, mint a semmi. De mikor végre kezdtem volna magamat ismét jól érezni, megint költöztünk, ezt már nehezebben viseltem, és lázadoztam ellene, de apám a mézes mázas szavaival levett a lábamról, és hogy ahová megyünk ott sokkal jobb táncoktatók vannak, meg hogy szélesítenem kell a látásszögemet a táncot nézve, és még sok hasonló dolgot hozott fel. anyám közben beteg lett, és elmegyógyintézetbe került. Nagyon nem viselt meg a dolog, mert ekkora már eltávolodtam tőle. Apa kicsi lánya voltam csak, bár ő se nagyon törődött velem. Ha a testvéreim nem lettek volna, akkor minden bizonnyal még akkoriban elmegyek, vagy megszököm.
15 évesen egyik éjjel arra ébredtem, hogy lövöldözés van, majd egy sikolyt hallottam. Nem mertem felkelni az ágyamból, magamra húztam a takarót. Hallottam, hogy a nővéremet valaki felhozta, vártam míg az emeleten csend nem lett, majd átosontam hozzá, és öt ölelve sírtam magamat álomba, nem értettem semmit sem, és nagyon féltem. Ráadásul ő teljesen kába volt.
Reggel arra ébredtem, hogy apánk ott ül mellettünk, és aggódva nézi a lányait. engem megfogott és át vitt a saját szobámba, mondván, hogy még kicsi vagyok, és úgy se érteném meg. Mivel még mindig féltem, és reszkettem, így most szót fogadtam neki, és a szobámban maradtam.
Újra megváltozott minden körülöttünk, több ember forgolódott a házban, ráadásul fegyverrel. De papa azt mondta, hogy ne foglalkozzam velük, ők csak vigyáznak ránk. A dolgaiba továbbra sem engedett belátást nekem, és a nővérem sem mondott semmit sem. Úgy éreztem, hogy valami fontos dologról nem tudok, pedig rám is tartozna, hiszen a családhoz tartozom.
Szerencsére iskolába járhattam, bár hoztak és vittek, de így is volt alkalmam barátokra szert tenni. Apán nem engedett el sehová sem, így érettségire azt kértem, hogy hagy utazhassak már el a barátaimmal Olaszországba. Eleinte tiltakozott, de aztán beadta a derekát, mert addig udvarolgattam neki. Így érettségi után elutaztunk a lányokkal egy olaszországi nyaralóba, amit apám bérelt, ez az egy feltétele volt, én pedig jó hogy elfogadtam, mert végre kiszabadulhattam otthonról. A lányokkal strandoltunk, vásárolgattunk, bulizgattunk.
Az egyik ilyen esti bulin egy bárba tévedtünk be, és belevetettük magunkat az éjszakába. Már kicsit ittasak voltunk mind annyian, amikor elkezdtünk merészségjátékot játszani. Amit kérdést kaptam nem tudtam rá válaszolni, így a merészséget választottam, ami az volt, hogy az egyik rúd mellett kellett táncolnom kicsit. Mivel a tánc a mindenem, és eléggé jól éreztem magamat így elmentünk táncolni, és a rúd mellett kötöttem ki. Alig telt el pár perc, amikor a lányok feltuszkoltak a színpadon lévő rúdhoz. Mivel úgy sem ismer senki sem nevetve hagytam magamat, majd végül az egyik barátnőm is csatlakozott hozzám. Így ketten táncolni kezdtünk a színpadon, aminek az eredménye az lett, hogy meghívtak minket egy asztalhoz tánc után. Két fiatal srác volt az, és jól néztek ki. Nessivel csatlakoztam a srácokhoz, és kellemesen töltöttük el az estét, majd Marco megkért, hogy táncoljak vele. Nem is ellenkeztem a dolog iránt, eleinte a parketten roptuk, majd már azon vettem észre magam, hogy valami hátsó szobába vitt. Képtelen voltam neki ellenállni, egyszerűen nem jött a számra a nem szó. Magántáncot kért tőlem, és meg is kapta, de nem csak azt, hanem engem is. Azt hittem, hogy ennyi is a dolog, de magával vitt haza hozzá és ott folytattuk a bulit. Másnap reggel az ágyában ébredtem másnaposan. Részben emlékeztem, hogy mi történt, részben pedig nem, de jó érzés volt, hogy nem dobot ki, sőt haza vitt, és azt kérte, hogy találkozgassak vele, amíg itt vagyok. Mindez így is ment addig a napig, amíg apám be nem állított. Lekevert egy nagy pofont, majd erőszakkal haza vitt. Út közben folyton csak azt vágta a fejemhez, hogy mit képzelek magamról, meg hogy olcsó kis k*rva vagyok, aki az ellenséggel hentereg. Nem értettem ebből semmit sem, addig amíg a repülőn ki nem tálalt nekem, és mindent, még azt a szörnyű éjszakát is. Kezdtem megérti lassan a dolgokat, hogy mi miért történt. Mint kiderült apám maffia tag, ezért van ez az egész, Marco pedig nem más , mint az egyik ellenfelének a fia. Összetörtem teljesen, napokig nem tudtam magamról, csak a szobám mélyén kuksoltam. Beleszerettem Marcoban az alatt a pár hét alatt, amíg ott voltam,de eltiltottak tőle. Nem mentem tovább tanulni, csak lébecoltam otthon, hogy dühítsem apámat. Egyre sűrűbben jártam el otthonról, és rúgtam ki a ház oldalát. állandóan az emberei cipeltek haza, de én akkor is folyton megszöktem. Ráadásul a nővérem is elment, és itt hagyott. Azt hiszem ez volt az utolsó csepp nálam a pohárba, és hagytam, hogy a sötét oldal elragadjon. Így találtak egyszer rám eszméletlenül és jutottam kórházba. Apám úgy határozott, hogy ez nem mehet így tovább, és kötött velem egy megállapodást. Ha felhagyok, a hülyeségeimmel megengedi, hogy elmenjek a nővéremhez, és ott maradjak vele. Magam sem tudom miért, de belementem, talán a szabad élet reményében, és hogy így esetleg eltűnhetek a szeme elől. Repülőre ültem, és Romániába utaztam.Jellemzés:

Amiket szeret: zene, tánc, buli, pasik, ital

Amiket utál: ha parancsolgatnak neki, ha állandó felügyelet alatt van

Jellem:

Néha kicsit vad, mint általában a természet, de alapjában véve kedves, türelmes, figyelmes és barátságos. Szeret a figyelem középpontjában lenni, beszélgetni, ismerkedni, barátkozni. Szeret vásárolni, öltözködni. Néha csendes, de ki tudja ereszteni a hangját, ha felbosszantják.
Társas lény volt mindig is, és megkapta, amit szeretett volna, osztozkodnia sem kellett igazából. Mostanra azonban ez megváltozott némi képpen. Megtanulta, hogyan szerezzen meg dolgokat saját maga is.

Külső:
Első ránézésre gyengének, és törékenynek néz ki, de nem az. Kecses, és hajlékony. 178 cm magas, hosszú szőke haja van, virítóan kék szeme.
Szereti azokat a ruhákat, amik kiemelik adottságait.
Vissza az elejére Go down
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
avatar

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 824
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: :

TémanyitásTárgy: Re: Alisa Yelena Davorov    Szer. Feb. 16, 2011 4:59 pm

Üdv nálunk Alisa Yelena Davorov! Smile

Zoya már biztos nagyon várt téged.
Tetszett az előtörténeted, további jó vadulást! ELFOGADVA

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
 

Alisa Yelena Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-