HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Jackson Bruth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Jackson Bruth   Csüt. Feb. 03, 2011 6:04 pm

Karakterkép:


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Jackson Bruth
Becenév: Jack, Veterán társak: Földrengés
Faj: Ember
Nem: Férfi
Kor: 34
Születés helye és ideje: Senki földje, 1972.Február.20
Foglalkozás: FBI Különleges osztag vezetője(Hozzátenném hogy nem jár neki havonta a pénz, minden elvégzett feladat után kap egy bizonyos mennyiségű pénzt amit a csapatban szét oszthat saját döntésére hogy ki mennyire teljesített. Egy bizonyos összeget tarthat csupán meg maximum, ami 3000 amerikai dollár. Azért ennyi mivel ritkán kapnak küldetést)


Család:


Apa: Árva
Anya: Árva
Testvérek: -

Egyéb hozzátartozók: -


Előtörténet:

Hol is láttam meg a napvilágot? Eléggé fontos, de én itt nem tudok város vagy ország nevet mondani. Egy kalóz hajón születtem, egy rab és egy túsz gyerekeként. Természetes hogy egyiknek sem kellettem. Tengerbe dobtak volna, de történt valami. Fogalmam sincs miért, biztos valami titkos cucc, de amerikai tengerész gyalogosok ütöttek rajta a fedélzeten, engem pedig, a csodagyereket aki megmenekült, egy amerikai árvaházba adtak be. Minden nap elmondták ezt a történetet, éppen ezért, iszonyatosan imádtam a katonákat. Tengerészgyalogos akartam lenni, de nem akármilyen, a legnagyobb. Az egység tagjai rendszeresen meglátogattak, mivel hát, ők mentettek meg, és kemény kölyöknek tartottak. Családként néztem rájuk. 10 éves korom körül viszont közel voltam ahhoz hogy lelőjem magam... Már persze ha lett volna fegyverem. Ugyanis, elfogadtam családomnak ezeket a férfiakat, és mindig vártam azokat a napokat hogy meglátogatnak. De jött egy hír, egy rajta ütésen odavesztek. Úgymond, dühössé, nagyon dühössé váltam. "Utáltam" őket mivel nem menekültek meg, és nem voltak elég jók. Konkrétan mindent lesz*rtam ami nem a testem megerősítésére, és jobb logikára tanított volna. Nem véletlen választottam magamnak jó hobbikat. Amerikai foci, testnevelés óra, és sakk. Ezeken éltem, ahogy idősödtem egyre inkább. A középiskolában csapatkapitány lettem, és sorra nyertem a sakkversenyeket. Magát a játékot, és magamon kívül mindenkit aki űzte hülyének nézte, én úgy éreztem hogy ez kel nekem, és kész. Nem is szerettem, szükségesnek találtam. Mikor a középiskolát elvégeztem, első soron elvégeztem a katonai kiképzést. Bátran állíthatom, a legjobb lettem.
Aláírtam egy szerződést, miszerint 5 évig a sereg rendelkezik velem. Így is lett, lövészként fölraktak egy gépre, és egyenesen Afganisztánba küldtek. Történt akkoriban egy lázadás, amit persze mi lerendeztünk, és titokban maradt. Afganisztán nem akarta hogy ez kiderüljön, néhány óra alatt le akarta rendezni. Persze, még csak szó se volt az USA és közte szövetségről akkor, a pénz motiválta egységünket. Tökéletes siker volt, de én nem nevezném annak. A tömegbe kellet lőnünk ezer számra, de nem is ez keményített meg még jobban. Egy terhes nővel is végeztem aki kézigránátot szorongatott, és miután lelőttem a gránát fölrobbant, ártatlanokban is károkat okozva.

Nem büszkén, SŐT gyűlölködve fejeztem be a szolgálatot. Utáltam katona lenni. Úgy döntöttem hogy inkább tanulok, diplomát szerzek, és valóban a társadalom számára fontos ember leszek. Jogot tanultam, és miután meg volt a diploma, elgondolkodtam. Sokkal jobban ki tudtam volna használni tehetségemet, úgy hogy jelentkezek az FBI-hoz. Benyújtottam egy pályázatot, elfogadták és így felvételt nyertem. Persze, ezután megkezdődött a kiképzés. Ezután, 5 tehetséges embert kiválasztottak, akik a különleges osztagba kerülhettek. Én voltam a legjobb a kiképzésén, ami inkább mázlim, és eltökéltségem miatt volt. Osztagvezetőnek kiáltottak ki, és a 4 másik ember is hasonló korú volt. Főbb feladataink a terrorelhárítás, és a nemzetek közötti békefenntartás volt. Tulajdonképpen a béke őreinek neveztek minket. Ritkán volt feladat, szinte csak 2 évente egy, de az mindig izzasztó. Addig mindig az előző pénzből összespóroltakkal próbáltuk beosztani életünket. Természetesen, nem pöffeszkedtem, mindig félretettem a pénzeket. Néha persze, a korlátokat áthágván többet mint kellet volna, de nem járt rosszul a csapat sem. 7 küldetést végeztünk el, és most, ismét küldetést kaptam. Románia megbízta az USA-t hogy járjon utána néhány különleges esetnek az országban mivel sosem találtak még nyomot sem. Egy pedofil, őrült szervezetre gyanakszanak leginkább, akik vámpír létet szimulálva vért isznak. Az egyetlen nyom az hogy megzavarodtak az áldozatok legtöbbször, tagadták hogy vámpírokkal találkoztak volna, de pontos információkat sose tudtak mondani hogy mi történt. Egy szóval, itt vagyunk, vagyis csak vagyok, mivel engem küldtek elöljáróban. A rendőrségen, rám bízták a rendőröket, hogy egy részüket használhatom a nyomozásnál. Én pedig nyomozok, mi mást csinálhatnék?

Jellemzés

Amiket szeret: Lehetetlen erről regényt írni két dolgot szeret csupán: a munkáját, és a szivart...

Amiket utál: Nem utálkozó egyén, tulajdonképpen csak azt nem szereti ha valaki gyenge, vagy ha nem is az akkor azt hogyha nyafog.

Jellem: Komor, cinikus, és fekete humorú egyén. Rendkívül megkeményedett az évek alatt, sosem volt családja, de még barátnőt is csak gyermek korában tudhatott magának, élete során nem volt rá ideje. Fogalma sincs milyen egy normális emberi kapcsolat, ezért a munkájának él. De belül, vágyik az ilyen kapcsolatokra, de egyáltalán nem akar lépni azért hogy ez megtörténjen, túl erős egyéniség ahhoz. Igen, erős egyéniség, SOHA nem hallgat másra, még ha igazat is beszél, csak azért is a másik utat járja. Épp ezért van rendkívűl kevés(semennyi) igazi barátja.

Külső: 190 cm magas, kisportolt, edzett testű alak. Általában mindig egyenruhát hord, ami esetében nincs is, de ő a fekete izompólóját, és farmerjét annak nevezi. Ugyan ebből több példány is van, de ezeken kívűl, maximum napszemüveget hord. Nem az a változatos öltözködésű személyiség.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Jackson Bruth   Csüt. Feb. 03, 2011 6:25 pm

Jackson: érdekes történet. Elfogadva.

Jó kutakodást! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.forumuae.net
 

Jackson Bruth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» No reason - Ana & Jackson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-